NEXT som arbejdsplads

Ledige stillinger

Du kan sende din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" under selve stillingsopslaget

NEXT KORT FORTALT

Vi uddanner til fremtiden

Brolægger

Et stort fællesskab

Vores vision er ambitiøs, og vores virkelighed er udfordrende.

Vi vil være det bedste sted at være og lære, og vi vil være det for mange forskellige mennesker, mange forskellige steder.

Vi skal rumme både elite og bredde. Vi skal lytte til den omverden, vi laver uddannelse til, og til de elever og kursister, vi laver uddannelse for.

Vores størrelse forpligter, og vi tager derfor et større ansvar for at bidrage til samfund og uddannelsespolitik i fremtiden.

Som jobsøgende på NEXT Uddannelse København er du omfattet af vores Privatlivspolitik . Målet for kulturen på NEXT er, at organisationskulturen i 2025 er kendetegnet ved,  at vi er en sammenhængende og bæredygtig skole, hvor kompetente ledere og medarbejdere oplever et menningsfuldt arbejdsliv og løser arbejdsopgaverne med blik for enheden og helheden.

Strategi 2025
Vi er i gang med at skabe fremtidens erhvervs- og gymnasieskole. Frem mod 2025 vil vi udvikle og drive bedre uddannelse i hele Storkøbenhavn. 

Læs mere om NEXT Strategi 2025 her. 

 

Fire personer i en sofa

En dagligdag med dygtige og ambitiøse kollegaer

Uanset hvilket job du får hos os, vil du blive en del af en afdeling eller et lærerkollegium, hvor dine opgaver og din dagligdag foregår sammen med dygtige og ambitiøse kollegaer.

Dine udviklingsmuligheder drøfter du løbende med din leder.

På den måde sikrer vi, at alle ansatte kan lykkes med de opgaver, de bliver stillet, samt at der er fokus på mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Læs Personalepolitik
Underviser viser eleven opgaven

Elev eller praktikant

Som elev eller praktikant på NEXT får du rig mulighed for at prøve din kompetencer af i praksis.

NEXT har elever inden for bl.a. kontor, ejendomsservice og it. Behovet for nye elever drøftes løbende, og der ansættes som hovedregel kun elever ved stillingsopslag.

Uopfordret ansøgning

Fandt du ikke du dét du søgte? Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning samt dit CV.

Søg uopfordret
NEXT UDDANNELSE KØBENHAVN
CARL JACOBSENS VEJ 25
2500 VALBY
T: 33 88 00 00
M: NEXT@NEXTKBH.DK

Tilgængelighedserklæring