Sukkertoppen tre elever i klasselokale part 2.jpg

Alsidig juridisk konsulent søges til NEXT Uddannelse København

Genopslag

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Mestrer du den juridiske metode, kan du omsætte regler til konkrete løsninger, og brænder du for uddannelse? Kan du formulere dig præcist og forståeligt i skrift og tale? Og har du samtidigt gode samarbejdsevner og en vis portion humor? Så kan vi tilbyde dig et spændende job i orkanens øje i Ledelsessekretariatet på NEXT – en af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler.

Vi søger dig, der er drevet af at have et stort selvstændigt ansvar men samtidig være en hjælpende hånd, hvor der er brug for det. For at trives og blive en succes skal du være imødekommende, en god sparringspartner, serviceminded og hurtig til at sætte dig ind i nye sager. Til gengæld kan vi love et stort fagligt spillerum og en uformel og humoristisk tone. Fysisk er vi placeret i flotte lokaler øverst på Sukkertoppen Gymnasium i Valby, men du kan også se frem til at komme rundt på NEXT’ øvrige 11 adresser.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå i:
  • At bistå og rådgive vores gymnasier, erhvervsskoler og stab med komplekse juridiske sager inden for et bredt felt af uddannelser, personale, klager, GDPR, udbud mv.
  • Udarbejde skriftlige svar og henvendelser til myndigheder.
  • Kvalitetssikre og rådgive om kontraktmæssige forhold generelt.
  • Juridisk sparring med direktionen.
  • Holde dig opdateret på og oversætte ny lovgivning, særligt uddannelseslovgivning.
Om dig
Du har en relevant uddannelse, f.eks. cand.jur. eller cand.merc.(jur.). Det er en fordel med relevant erhvervserfaring, men det er ikke en forudsætning, hvis du i øvrigt kan se dig selv i stillingen.

Du er imødekommende og trives med mange forskellige samarbejdsflader og typer af juridiske opgaver.

Dine kvalifikationer, du
  • har lyst til at arbejde tæt på den pædagogiske praksis. Kendskab til uddannelsessektoren er en fordel
  • mestrer den juridiske metode og er hurtig til at sætte dig ind i nye sager, men du behøver ikke være specialist i alle vores mange fagområder
  • har sans for kvalitet, men uden at det går ud over dit mod til at handle og træffe pragmatiske beslutninger
  • er en skarp formidler både skriftligt og mundtligt
  • har politisk tæft, herunder evnen til at danne overblik over vores organisation og interessenter og har et blik for den uddannelsespolitiske dagsorden
Derfor skal du vælge os
Vi tilbyder en stilling i en organisation med stor samfundsmæssig betydning. Du vil få et selvstændigt ansvar for en bred opgaveportefølje. Du får egne sagsområder og bliver juridisk sparringspartner for hele organisationen (alle vores uddannelser og staben) og kan derfor forvente stor indsigt i organisationen og de mange spændende drifts- og udviklingsopgaver i uddannelsesverdenen. Du vil opnå en bred kontaktflade både internt og eksternt. Derudover vil du sammen med sekretariatets øvrige medarbejdere varetage en række opgaver knyttet til betjening af direktionen.

Du vil blive en del af et arbejdsmiljø med engagerede kollegaer med mange forskellige fagligheder. Hverdagen i ledelsessekretariatet er til tider hektisk og omskiftelig, men det tager vi med et smil og et glimt i øjet.

Gode udviklingsmuligheder
Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’ mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Hvis du vil høre mere
Se mere på nextkbh.dk. Du er også velkommen til at kontakte vicedirektør Kim Saastamoinen-Jakobsen på tlf. 23 65 74 30, mail ksj@nextkbh.dk eller sekretariatschef Lars Remtoft på tlf. 21 60 81 31, mail lar@nextkbh.dk.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid og placeret i Ledelsessekretariatet. Løn, pension og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Vi ønsker, at du begynder den 1. oktober 2021 eller snarest muligt derefter.
Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Ansøgning
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket senest den 9. august 2021 kl. 23.59. Du skal være indstillet på, at der muligvis vil indgå test i forbindelse med ansættelsesforløbet.

Om NEXT
NEXT – Uddannelse København er en erhvervs- og gymnasieskole. Vi har over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger fordelt på seks gymnasier, en række eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser. Vi er ca. 1000 medarbejdere. Alle medarbejdere arbejder hver dag for at give skolens ca. 6.500 årselever en god uddannelse. I 2020 havde vi en omsætning på 650 mio.kr. NEXT befinder sig på 12 adresser i Storkøbenhavn.
Ansøg
Del i dit netværk
Frist:
Kontaktperson:
Kim Saastamoinen-Jakobsen Vicedirektør +4523657430
Jobområde: Administrativ akademiker
Stillingstype: Fuldtid
NEXT UDDANNELSE KØBENHAVN
CARL JACOBSENS VEJ 25
2500 VALBY
T: 33 88 00 00
M: NEXT@NEXTKBH.DK

Tilgængelighedserklæring
Powered by Emply